18 Aralık 2015 Cuma

Erkeklik Organı Büyütme Egzersizleri

Doğal Yoldan Erkeklik Organı Büyütme Egzersizleri



  Erkeklik organının ideal boyu ne kadar olmalıdır?

Penis boyu özellikle ülkemizde erkekler için son derece önemli sayılmaktadır. Bazıları penis boyunun büyüklüğü ile övünürken. Yeterince büyük erkeklik organına sahip olamadıklarını düşünen erkekler için bu durum üzücü olmaktadır. Tüm dünyada ortalama penis boyu inikken 9,16cm ereksiyon halinde(kalkıkken) 13,10cm kadardır. normal bir cinsel organ boyu aşağı yukarı bu kadardır. Aslına bakarsanız cinsel organım küçük diye üzülmenin ve bunu kafaya takıp Dismorfofobi hastalığına yakalanmanın pek de manası yok. Önemli olan aslında cinsel ilişki esnasında ne kadar uzun süre ereksiyon halinde kaldığınızdır. Ortalama 10cm uzunluğunda bir organ sağlıklı ve zevkli bir cinsel ilişki için yeterli olmaktadır. Ama yine de penisimi büyütmek istiyorum ama ilaç ya da alet kullanmak istemiyorum Cinsel organımı uzatmak için ne yapabilirim? diyorsanız işte size ilaç ya da alet kullanmadan, organınıza zarar vermeden kendi evinizde kolayca uygulayabileceğiniz basit bir  büyütme egzersizi.

Başlangıç olarak  Bu Egzersizleri haftada iki defa uygulamanız yeterli olcaktır. 


Önce penis boyunu inikken ve ereksiyon halindeyken ölçün ve not edin.

Aynı spor yaparken olduğu  gbi bu egzersizi yapar ken de ısınmanız gerek. Makine soğukken çalışmaya zorlanmasın :)
 
I) Isınma
Isıtmak için ılık suya daldırabilirsiniz ya da ılık suda ıslatılmış bir bezi sıcakken penisinize sarın.  3-5 dakika kadar ısınması için bekleyin. İyice gevşeyin ve ısının. Penisinizi ucundan nazikçe kavrayın v bir dakika kadar gergin durumda bekleyin. Çok fazla germeyin kendinize acı çektirmeyin.


II) Gerdirme
Bir elinizin baş ve işaret parmaklarınızı birleştirerek organınızın ucundan kavrayın ve öne, aşaığya yukarıya sağa ve sola doğru organınızı 10'ar saniye süreyle gerdirin. Her yönde 10 saniye gergin bekleyin ve yavaşça serbest bırakın. bir yöne gerin bekleyin sonra bırakın. sonra dier yöne çekin. ve yine serbest bırakarak gevşemesini sağlayın. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Sağlığınızı bozmayın. Bu egzersizi 10 kere tekrarlayın.

III) Döndürme
Organınızı öne doğru gerdirin ve ucunda tutarak tam bir tur gergin olarak döndürün. Yine bu aşamada gerdirme işlemini abartmamaya, Organınızı zorlamamaya dikkat edin. Sonra klinik bir durumla karşılaşabilirsiniz. durup dururken kimse bu sebepten acile gitmek istemez :)


IV) El Masajı
Bu egzersizi erkeklik organınız ısınmadan yapmayın. Masaj yağı kullanmanız tavsiye edilir. Organınız 3/4 (dörtte üç) oranında kalkıkken bir elinizde dibinden tutun diğer elinizin baş ve işaret parmaklarıyla halka yapıp yine penisinizin dib kısmına tuttuğunuz elin hemen önüne kadar getirin. Halka yaptığınız dipten ucuna doğru kaydırarak masaj uygulayın. bu işlemi elleriniz değiştirerek sağ ve sol el için 5'er dakika uygulayın Yine kendinizi çok zorlamamaya özen gösterin. Bu geliştirme egzersizi bittiğinde serbest bırakıp küçülmesini bekleyin.


Not: Burada bahsedilen yöntem kesin bir çözüm değildir. Penis boyunuzun çok küçük olduğunu düşünüyorsanız bir üroloğ başvurmadan bu egzersizleri yapmaya kalkışmayın. Hemen aklınızdan şu geçebilir:

Ben temkinli davranırım, organımı zorlamadan egzersiz yaparım. Doktora gitmeme gerek yok!


diye düşünebilirsiniz. Ama unutmayın konu cinsellik olduğunda insanlar aşırı hırslı ve sabırsız olabiliyorlar. ilk birkaç haftada hayal ettğiniz sonuçlara ulaşamamanız sizi daha ağır egzersizler yapmaya itebilir ve kendinize zarar verebilirsiniz. yine söylüyorum penis büyütme egzersizlerini denemeden önce bir üroloğa gidin. ama ben gitmem diyorsanız siz bilirsiniz sorumluluk size ait.

sağlıklı bir yaşam dileğiyle
evindesaglik.blogspot.com


2 yorum:

Adsız dedi ki...

egzersiz yaparak bir yere kadar büyütebiliyorsunuz ama çok da kurcalamamak lazım. en iyisi kegel egzersizleri ile penisinizi güçlendirmek. 35 yaştan sonra penisi dokunmadan dik tutmak zorlaşıyor hemen iniyor. sadece büyütmek yetmez gerektiği kadar erekte de durması lazım. eğer hemen iniyorsa penisi büyütmenin manası yok. kegel yapın kegel

Adsız dedi ki...

Bilgi