4 Mayıs 2012 Cuma

LOREAL COLOR APPEAL Star Secrets ile Çekici Bakışlar

Dünyaca Ünlü Starların Güzellik Sırrı

LOREAL COLOR APPEAL Star Secrets
Artık hollywood yıldızları gibi makyaj yapmak ve onlar kadar güzel görünmek sizin elinizde. LOREAL COLOR APPEAL Star Secrets ile bakışlarınızı derinlerştirin. Gözlerinizin rengi meydana çıksın.Etkileyici bakışlara sahip olun. L'Oréal Paris'nin 9 yıldızı ve 9 elçisi işbirliği ile yaratılmış olan Color Appeal Star Secrets koleksiyonu, 3 özel rengin 1 tek göz kapağı farında bir ayara getirilmesidir.Koleksiyonun 6 paleti, bakışlarınızı daha çok canlandırmak ve her göz rengini ortaya çıkartmak için özellikle geliştirilmişrtir.

L'Oréal Göz Farı Nasıl Kullanılmalı?

L'Oréal Paris, yıldızların gizli güzellik sırlarından ilham alarak COLOR APPEAL Star Secrets'ı keşfetti : her göz rengini yücelten bakışların ilk sıradaki makyajı.

COLOR APPEAL Star Secrets ile L'Oreal'in yıldızları renklerin yeni çeşitlerini size sunar!Gerçek profesyonel makyaj için 3 dokunuşlu bir uygulama 

  1. En açık rengi hareketli göz kapağının üzerine uygulayın (1. Renk).Göz kapağının dışından içine doğru en koyu renk ile gölge yaparak tek bir renk yaratınız (2. Renk).
  2. Göz kapağının üst bölümü üzerine küçük dokunuşlarla aydınlatıcıyı yerleştirin (3.Renk).Bakışınızı daha da yoğunlaştırmak için Kontur Khôl kaleminin tavsiye edilmiş olan rangi ile kısa kirpiklerinize kalın çizgiler halinde uygulayınız.

  Dünyaca ünlü  Hollywood Starları COLOR APPEAL Kullanıyor Peki Ya Siz?

Milla Jovovich  
Milla Jovovich

"Color Appeal sayesinde mavi gözlerim, dalgalı deniz gibi yansıyor. "


Laetitia Casta

 

Laetitia Casta

"Color Appeal ile, gri gözlerim inci gibi bir parlaklık kazanıyor, ışıldıyor !" »


Penelope Cruz

Penelope Cruz"Color Appeal gözlerimi kahverenginden yoğun bir çikolata rengine dönüştürdü...harika."
Eva Longoria


Eva Longoria

"Color Appeal ile bakışlarım gece siyahı renginde oldu...karşı konulamaz."

Aishwarya Rai

Aishwarya Rai"Color Appeal sayesinde yeşil gözlerim zümrüt gibi görünüyor...harika ! "

Eğilimli özel şekle sahip yeni aplikatör

Color Appeal Trio Pro, profesyonel makyaj araçlarından esinlenilerek yaratılan eğimli bir uygulayıcı aplikatöre sahiptir. Eğimli yapısı sayesinde, göz çevresinin ve kirpiklerin üzerinde durarak, daha yoğun bir renk sağlar.
Color Appeal Star Secrets koleksyonunun hepsi üçlü sürme kaleminden oluşur.Sürmenin yapısı balmumu ve yağlar ile yoğun bir görünüş sağlamak için zenginleştirilmiştir.

 L'Oréal Paris sizin için var. 

Çünkü siz buna değersiniz

Hiç yorum yok: